Umri muški 5 - iza kamere

Izvor: Mondo, 02.Dec.2012, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Umri muški 5" - iza kamere

Producenti su objavili video sa snimanja petog nastavka akcione sage.

Pored mini intervjua sa jednim od glavnih aktera, Džejem Kortnijem, fanovi mogu da vide i kako se neke od scena snimane i šta se to sve dešavalo iza kamere dok je ispred trajala borba za opstanak planete.

U filmu koji u bioskope stiže naredne godine, jednog od glavnih neprijatelja Džona Meklejna (Brus Vilis) igra naš glumac Raša Bukvić.

Prvi film snimljen je davne 1988. godine, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dve godine kasnije stigao je i drugi, zatim 1995. treći, pa 2007. četvrti i naredne u mrak bioskopskih sala stiže peti, a Brus Vilis je "zaštitno lice" svakog od njih.

Pogledajte kako je nastao poslednji deo, koji se većim delom dešava u Moskvi.



(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

“Umri muški 5″ – iza kamere

Izvor: Poznati.info, 03.Dec.2012, 01:06

Producenti su objavili video sa snimanja petog nastavka akcione sage...Pored mini intervjua sa jednim od glavnih aktera, Džejem Kortnijem, fanovi mogu da vide i kako se neke od scena snimane i šta se to sve dešavalo iza kamere dok je ispred trajala borba za opstanak planete...U filmu koji u bioskope...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.