Sve Bondove devojke

Izvor: Mondo, 05.Okt.2012, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve Bondove devojke

Scena kada Ursula Andres izlazi iz mora, sa nožem koji joj stoji zakačen za kaiš kupaćeg kostima, dok joj se obline presijavaju od kapljica vode, istog trenutka je postala kultna za sve filmove o Bondu.

Uvek glamoruzne i sofisticirane, ali i osetljive na Bondovo udvaranje, devojke postaju značajne poput samog tajnog agenta i to ne samo zbog toga kako im stoji bikini.

Bondove devojke jesu deo estetike u svim filmova, ali ipak su njihove uloge bitne, posebno u poslednjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 15, 20 godina, jer se uključuju u akcione scene i motivišu Bonda, posebno u filmovima gde agenta igra Daniel Kreg.

Najveća promena u ulozi Bondove devojke dogodila se kada žena postaje njegov šef.

Tokom godina kvalifikacije za Bonodove devojke su se menjale, pa su plavooke, prsate plavuše, zamenjene jakim crnkama, poput Mišel Jeoh u “Sutra ne umire nikad” i Hale Beri u “Umri drugi dan”.

Moderna Bondova devojka nije samo lepa, već po nekad želi i da ga nadmudri.

Jedna stvar se nije promenila, a to je da sve te devojke moraju biti lepe, što se može videti iz priloženih fotografija u galeriji.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sve Bondove devojke

Izvor: Poznati.info, 06.Okt.2012, 02:52

Scena kada Ursula Andres izlazi iz mora, sa nožem koji joj stoji zakačen za kaiš kupaćeg kostima, dok joj se obline presijavaju od kapljica vode, istog trenutka je postala kultna za sve filmove o Bondu...Uvek glamoruzne i sofisticirane, ali i osetljive na Bondovo udvaranje, devojke postaju značajne...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.