Superheroji, SMARATE! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Apr.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Superheroji, SMARATE"! (VIDEO)

Reditelju dosadili filmovi o Osvetnicima, Spajdermenu, Toru i kompaniji!

Reditelj koji nam je dao "Terminatora", "Titanik" i "Avatara" Džejms Kameron, nije oduševljen najezdom superheroja na Holivud.

Novi Spajdermeni, Betmeni i Supermeni, pa "Osvetnici"... što je mnogo, mnogo je!

Reditelj je u intervuu magazinu "Indie Wire" osudio "lak izlaz" reditelja koji igraju na sigurno i snimaju filmove o superherojima. Iznova i iznova...

OVDE su snimani >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Ben Hur" i "Stradanje Isusovo"

"Nadam se da će se gledaoci umoriti od 'Osvetnika'. Nije da mi se ne dopadaju filmovi, ali ljudi? Da li je moguće da nemamo priča koje bi mogle biti ispričane, a da nisu o muškarcima sa supermoćima bez porodica koji gledaju smrti u oči i pritom unišavaju gradove? I to traje tako dva sata, mislim stvarno...", rekao je reditelj.

Da li se slažete ili ćete još jednom kliknuti na trejler novog filma "Infinity war"?



Izvor: YouTube/FilmSelect Trailer

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.