Stalone najavio REVANŠ! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Avg.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalone najavio REVANŠ! (FOTO, VIDEO)

Roki protiv Draga, više od 30 godina kasnije!

Već tri decenije fanovi čekaju na novi obračun Rokija Balboe i Ivana Draga, koji će se konačno dogoditi, objavio je Silvester Stalone!

Glumac, režiser i scenarista nominovan za tri Oskara za "TMZ Sports" je rekao da će snimiti film "Krid 2", nastavak hita "Krid" iz 2015. godine.

Vi ste rekli - Stalone zaslužuje Oskara!

"Očekujte dosta borbi, biće nasilno! I znate da moram da udarim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Draga, bez toga ne može," rekao je on.

Stalone prevaren za MILIONE!

Nikome nije baš najjasnije kako će tačno Roki imati "fajt" sa Dragom, možda će u pitanju biti neki vid "flešbek" scene iz prošlosti, mada onda problem predstavlja činjenica da su i Stalone, i Dolf Lundgren, ostarili za 30 godina koliko je prošlo od filma.

Apolo Krid je stradao u "Rokiju 4" upravo u borbi sa Dragom, a sada "TMZ Sports" nagađa da ćemo u "Kridu 2" videti kako se njihovi sinovi bore.



Izvor: YouTube

Ovako je izgledala Rokijeva osveta!



Izvor: YouTube



Izvor: YouTube

"Roki" je bokserska saga duga skoro četiri decenije. Obuhvata filmove "Roki" (1976), "Roki 2" (1979), "Roki 3" (1982), "Roki 4" (1985), "Roki 5" (1990), "Roki Balboa" (2006) i "Krid" (2015). Filmovi su zajedno zaradili više od jedne milijarde dolara na svetskim blagajnama. "Krid" je, inače, prvi deo serijala za koji Stalone nije pisao scenario.

Podsetite se filma "Krid"!



Izvor: YouTube

Povezane vestiŽivotna priča Silvestera Stalonea - da se naježiš!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.