Stalone, Švarceneger, Vilis i Rurk stižu u Bugarsku!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Sep.2011, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stalone, Švarceneger, Vilis i Rurk stižu u Bugarsku!

Glumci Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, Brus Vilis i Miki Rurk od 19. septembra naći će se u Bugarskoj, u luksuznoj četvrti Bojana u Sofiji, gde snimaju drugi deo filma "Plaćenici".

Sajmon Vest režira drugi deo ovog akcionog filma "Plaćenici" (The Expendables), čiji je prvi deo režirao glumac Silvester Stalone, a kao lokacija za snimanje filma čiji je budžet 100 miliona dolara izabrana je Sofija.Filmski producent Avi Larner izjavio je da je izabrao Bugarsku za snimanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << zbog toga što je ona najjeftinija istočnoevropska država za snimanje filmova, piše "Blic". Sajmon Vest je režirao filmove "Leteća tamnica", "Mehaničar: Plaćen da ubija", "Lara Kroft: Pljačkaš grobnica" i "Generalova kći". U filmu ''Plaćenici 2'' ponovo će se naći glumci Džejson Stejtam, Silvester Stalone, Brus Vilis, Dolf Lundger i Miki Rurk, a Džon Travolta, Čak Noris i Žan Klod Van Dam navodno su u pregovorima da se priključe ekipi filma, piše "Blic".

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.