Šta posle Hogvortsa?

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2011, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta posle Hogvortsa?

Poslednji film serijala o dečaku čarobnjaku Hariju Poteru stigao je u svetske bioskope i počeo da obara rekorde u zaradi, a pred njegovim glumcima sada stoji novi izazov - nastavak karijere daleko od Poterove magije.

List “Holivud riporter“ koji prati svet filma objavio je članak o planovima glavnih glumaca filmskog serijala o Hariju Poteru snimljenog po knjigama Džoane Rouling - Danijela Redklifa, Eme Votson, Ruperta Grinta, Boni Rajt, Toma Feltona i Metjua Luisa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Danijel Redklif (21) (Hari Poter) do januara će glumiti u brodvejskom mjuziklu "Kako uspeti u poslu bez muke" koji je na repertoaru osam puta nedeljno.

Njegov novi film, horor triler "The Woman in Black" u režiji Džejmsa Votkinsa, stići će u bioskope početkom 2012.

"Daleko će dogurati. Veoma je dopadljiv i šarmantan. Može da igra i u dramama i u komedijama", rekla je o Redklifu predsednica američkog društva za odabir glumaca za filmove, TV serije i pozorišne komade Pem Dikson.

Ema Votson (21) (Hermiona Grejndžer), novo lice kozmetičke kompanije Lankom, dobila je ulogu u filmu "My Week With Marilyn" u čijoj su glumačkoj postavi i Kenet Brana, Mišel Vilijams, Džulija Ormond i Džudi Denč. Taj film će pred gledaoce stići u novembru.

Glumica će igrati i u filmu "The Perks of Being a Wallflower", predviđenom za iduću godinu, u kojem će glumiti Logan Lerman, Pol Rad i Nina Dobrev. Druge filmske ponude možda će morati da pričekaju pošto Ema Votson planira da završi koledž.

Rupert Grint (22) (Ron Vizli) će igrati u nekoliko filmova između ostalog u ostvarenju o britanskom skijašu Ediju Edvardsu koji je na Zimskim olimpijskim igrama 1988. u Kalgariju, u Kanadi, imao tako loše rezultate da je postao miljenik publike.

Boni Rajt (20) (Džini Vizli) je završila snimanje uloge u filmu "Geography of the Hopeless Heart". Trenutno priprema rolu u filmu "The Philosophers" u kojem će tumačiti studentkinju koja se školuje u Džakarti.

Tom Felton (23) (Drako Melfoj) će se vratiti u bioskope samo tri nedelje posle filma "Hari Poter i relikvije smrti 2", ulogom u "Usponu planete majmuna". Felton će igrati i u horor filmu "The Apparition" koji će u bioskope stići 2012.

Metju Luis (22) (Nevil Longbotom), za kojeg filmski stručnjaci navode da podseća na glumca Klajva Ovena kakav je bio u mladosti, tek treba da odluči koji će biti njegov naredni filmski projekat.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.