Sara Džesika Parker pokazala guzu na premijeri filma

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sara Džesika Parker pokazala guzu na premijeri filma

Za vreme poziranja na crvenom tepihu na premijeri filma 'Seks i grad 2', Sara Džesika Parker imala je poteškoća s vetrom koji je duvao te podigao njenu haljinu do te mere da joj se videla zadnjica.

U Nju Jorku na crvenom tepihu zasijale su zvezde filma Seks i grad 2, a među njima najviše se isticala, naravno, Sara Džesika Parker.

Za svečanu prigodu i dugo očekivanu premijeru obukla je predivnu Valentinovu haljinu u žutoj boji koja je isticala sve njene telesne adute, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << no budući da je u Nju Jorku bilo vetrovito, haljina je otkrila i više nego što je trebala.

Naime, dok su devojke pozirale, vetar je toliko počeo da duva da je otkrio zadnjicu S. J. Parker.

Sara Džesika došla je u pratnji supruga, a verujemo da ni njemu ni njoj incident s vetrom nije teško pao budući da je ona u top formi te da izgleda odlično. Izvor: Tportal.hr

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.