SCENA KAO IZ FILMA: Lopovi ručno kopali tunel do banke ispod centra Milana i opljačkali je!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Avg.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCENA KAO IZ FILMA: Lopovi ručno kopali tunel do banke ispod centra Milana i opljačkali je!

Četiri pljačkaša su obila banku u centru Milana, iako su komšije više puta prijavljivale policiji da se iz pravca filijale čuje kopanje tunela, javili su lokalni mediji.

Četiri pljackaša su iskopali tunel ispod banke u centru Milanu, a jedan od njih je sačekao da prvi bankarski službenik uđe i naterao ga da otvori i isprazni sefove, prenosi AFP.

Lokalni stanari su istakli da su više puta prijavljivali policiji da se skoro nedelju dana čuje buka ispod njihovih zgrada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prenose italijanski mediji.

- Sinoć, noć pred pljačku su toliko bušili da se tresao i trotoar ispred zgrade. Još u ponedeljak je jedan komšija otišao u banku da ih upozori, a ostali su isto prijavljivali policiji -  rekli su stanari italijanskim novinarima.

Policija je stigla ubrzo nakon aktiviranja alarma, ali na licu mesta su mogli samo da konstatuju da je banka opljačkana, a da su pljačkaši pobegli.

Vrednost pljačke još nije poznata.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Lopovi kopali tunel, komšije upozoravale, banka opljačkana

Izvor: B92, 13.Avg.2016, 00:13

Milano -- Četiri pljačkaša su obila banku u centru Milana, iako su komšije više puta prijavljivale policiji da se iz pravca filijale čuje kopanje tunela...Pljačkaši su iskopali tunel ispod banke u centru Milanu, a jedan od njih je sačekao da prvi bankarski službenik uđe i naterao ga da otvori...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.