Rejf Fajns planira film o tajnom životu Čarlsa Dikensa

Izvor: S media, 19.Jul.2011, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rejf Fajns planira film o tajnom životu Čarlsa Dikensa

Britanski glumac Rejf Fajns želi da režira film po knjizi o tajnoj ljubavnoj vezi Čarlsa Dikensa.

Britanski glumac Rejf Fajns će se oprobati u ulozi režisera, jer je najavio da želi da snimi film o tajnom životu, odnosno ljubavnim vezama Čarlsa Dikensa, prenosi Blic.

Rejf Fajns traži 600 funti za intervju!

Tom Kruz u trileru po romanu Lija Čajlda

Čarli Šin se vraća na TV ekrane

Književnica Kler Tomalin je u knjizi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "The Invisible woman" otkrila je da je klasik viktorijanske literature ima 13-godišnju tajnu aferu s Elen Ternan.

Jedna od kandidatkinja za tu ulogu je Keri Maligen, poznata po ulogama u filmovima "Ne daj mi nikada da odem" i u nastavku "Vol Strita" .

Fajns bi, možda, u tom filmu igrao autora "Dejvida Koperfilda", "Velikih očekivanja", "Olivera Tvista" i "Priče o dva grada".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.