Prsla zbog uloge (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Nov.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prsla" zbog uloge (VIDEO)

Glumica je teško podnela transformaciju u novom filmu.

Nikol Kidman izgleda neprepoznatljivo u novom filmu pod nazivom "Destroyer", a verovatno je to u pitanju njena najzahtevnija uloga do sada. Zbog toga ne čudi što je tokom snimanja ove krimi drame bila u "dubokoj depresiji"

Glumica tumači lik Erin Bel, detektivke koja se infiltrira u bandu u pustinji Kalifornije i kasnije ima velike traumatske posledice zbog toga.

Kidmanova je otkrila da je zbog psihičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stanja u kojem se nalazila toko snimanja, čak i njen muž Kit Urban morao da "interveniše".

"Bila sam veoma, veoma duboko depresivna. Došao je trenutak kada mi je muž čak rekao: 'Kada će se ovo dođavola završiti?'", otkrila je ona u intervjuu za "Variety".



Izvor: YouTube/Movieclips Trailers

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.