Prinčevi Vilijam i Hari na snimaju filma Ratovi zvezda

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinčevi Vilijam i Hari na snimaju filma "Ratovi zvezda"

Britanski prinčevi Vilijam i Hari posetili su danas snimanje novog nastavka filmskog serijala "Ratovi zvezda" gde su ukrstili svetleće mačeve i zagrlili Čubaku.

U obilasku Pajnvud studija kraljevsku braću je vodila Dejzi Ridli koja igra Rej u novim nastavcima naučno-fantastičnog spektakla.

Vilijam i Hari su sreli Marka Hamila koji igra Luka Skajvokera, isprobali svetleće mačeve, posmatrali novog robota "BB-8" i upoznali druge članove filmske ekipe i likove, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << među kojima je Čubaka koji je snažno zagrlio prinčeve.

Kensington palata je saopštila da su tom posetom prinčevi podržali britanske umetnike uključene u "Ratove zvezda", filmskog serijala koji je koristio usluge britanskih studija, glumaca, tehničara i drugog osoblja još od 70-ih godina.

Sedmi nastavak serijala "Ratovi zvezda: Buđenje sile"objavljen je prošle godine, a osmi se očekuje 2017.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.