Pleši i udri: Nove Paklene ulice! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Maj.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pleši i udri: Nove Paklene ulice! (FOTO, VIDEO)

Pogledajte trejler filma "Paklene ulice: Hobs i Šo" i otkrijte kako se junaci bore kada mama jednog od njih "počisti oružje"

Nakon osam fillmova koji su zaradili skoro pet milijardi dolara širom sveta, franšiza "Paklene ulice" predstavlja potpuno novi projekat u kojem Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu "Paklene ulice - Hobs i Šo".

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson) i odmetnik koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << probleme sa  zakonom Šo (Džejson Stetam), prvi put upoznali u filmu "Paklene ulice 7", njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da  savladaju jedan drugoga.

Pakleni dvojac!

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston  (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše  čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6  agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta  neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film HOBS I ŠO eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu "Paklene ulice" rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do  Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.



Izvor: YouTube/Taramaunt

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.