Pedesetogodišnji glumac oženio tinejdžerku!

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedesetogodišnji glumac oženio tinejdžerku!

Pedesetjednogodišnji glumac Dag Hačinson, poznat po ulozi negativca u filmu "Zelena milja", oženio je devojku koja ima samo 16 godina!

Glumac Dag Hačinson odlučio je da stane pred oltar sa 35 godina mlađom devojkom i izgovori sudbonosno "Da".

- Svesni smo da je razlika u godinama kontroverzna, ali mi se mnogo volimo i želimo da naš brak bude pravi primer da ljubav ne zna za godine, rekao je portparol neobičnog para.

Par se venčao u Las Vegasu, a iako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prema propisima obe strane moraju da imaju bar 18 godina, dozvoljeno je i maloletnicima da stupe u brak ukoliko bar jedan od roditelja maloletnika potpiše odobrenje.

Hačinson je poznat i po ulogama u serijama "Lost", "24", "Dosije iks" a njegova supruga Kortni Aleksis Stoden nada se da će imati uspešnu karijeru kao kantri pevačica.

Izašao prvi trejler za "Sumrak sagu: Praskozorje"(VIDEO)

Rajan Rejnolds: rizičan skok padobranom

Obojili grad u plavo zbog Štrumfova(FOTO)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.