Pearl Jam Twenty

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2011, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pearl Jam Twenty

Dokumentarni film oskarovca Kamerona Kroua o bendu Pearl Jam, jednom o najvećih bendova današnjice, biće prikazan ekskluzivno u bioskopima „Kolosej“ i „Ster Cinemas“ samo jednog dana, 20. septembra.

Devet meseci nakon što su snimili prvi album, Pearl Jam katapultirani su u slavu. Nekoliko godina kasnije, povukli su se, poštujući instinkt za samoočuvanjem. Neplanirana posledica toga je veo tajne koji, do današnjeg dana, obavija bend. Iako su se povukli iz javnosti, njima >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << najbliži nastavili su da dokumentuju svaki njihov korak. Većina tih transkripata i snimaka nije nikada ugledala svetlo dana.Reditelj Kameron Krou bio je u unutrašnjem krugu koji bend pratio od njegovih početaka i kroz vremena kada im je bilo najteže. Dvadeset godina nakon početka, Edi, Džef, Stoun i Majk dali su svom prijatelju dozvolu da iskoristi arhivu i objavi priču koji niko, osim njima najbližih, nije znao."Pearl Jam Twenty" prikazuje početke benda, haos koji je nastao ubrzo nakon što su postali slavni, njihov korak unazad i rad na stvaranju kruga poverljivih i bliskih ljudi koji su pomogli u stvaranju zaštićene sredine u kojoj je bend mogao da radi. Film slavi slobodu koja je bendu omogućila ono do čega im je oduvek bilo najviše stalo – da, takvi kakvi jesu, stvaraju muziku, poštujući svoje fanove.NAGRADNA IGRA: Delimo 2x2 karte za "Pearl Jam Twenty", utorak, Ster Cinemas, u 21.20h. Budite brzi i pošaljite mejl na nagrade.nadlanu@tmg.rs!

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.