Ovo zvuči poznato...

Izvor: Mondo, 02.Jun.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo zvuči poznato...

Snima se film o glumici koja se udaje za princa, a onda otkriva tajne kraljevske porodice i...

Američki filmski studiji utrkuju se ko će snimiti film o "lepoj holivudskoj glumici koja se udaje za britanskog princa".

Naravno, deluje kao film o Megan Markl i princu Hariju, ali s dramatičnim obrtom.

Glavne uloge u filmu trebalo bi da igraju Zoe Saldana i Hale Beri - obe će igrati glumicu, naravno u različitom životnom dobu, i iako scenario deluje kao način >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se "brzo uzme lova" zbog aktuelne situacije u britanskoj kraljevskoj porodici, odnosno udaje Megan Markl za princa Harija, to nije slučaj!

Film govori o svemu što ste do sada mogli da pročitate u medijima o vojvodi i vojvotkinji Saseksa, ali i to da će glumica otkriti jezive tajne o britanskoj kraljevskoj porodici, a onda stradati u "nesreći", tačnije, biće ubijena.

Ovako je izgledalo "pravo" venčanje!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.