Ovo su Stanlio i Olio! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Sep.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su Stanlio i Olio! (VIDEO)

Kakav povratak u prošlost!

Objavljen je prvi trejler filma "Stanlio i Olio", priče o jednom od najboljih i najčuvenijih dvojaca u istoriji filma.

"Stanlio i Olio" je biografski film, koji se baviti oproštajnom turnejom legendarnih glumaca Stena Lorela i Olivera Hardija, i biće prikazan na Filmskom festivalu u Londonu krajem godine.

Američki komičarski duo je popularnost stekao početkom dvadesetog veka zahvaljujući radu na filmu, ali i igranjem pozorišnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predstava širom Amerike i Evrope.

Dva komičara su prvi put radila zajedno 1919. godine na filmu The Lucky Dog, koji je emitovan 1921. Posle toga su neko vreme snimali odvojeno kratke filmove za Hal Rouč studio tokom 1920-tih. 1926. godine su ponovo počeli da se pojavljuju zajedno, a zvanično postali tim 1927.

Glavne uloge igraju Stiv Kugan i Džon Si Rajli.



Izvor: YouTube/Entertainment One UK

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.