Ovo je prvi trejler za 3D avanturu Kruds

Izvor: Mondo, 05.Okt.2012, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je prvi trejler za 3D avanturu "Kruds"

Pogledajte prvi trejler sage o porodici pećinskih ljudi, filma koji će u srpskim bioskopima početi da se prikazuje od marta 2013. godine.

"Kruds" je nova avantura iz radionice "Dreamworks Animation" smeštena u fiktivnu praistorijsku eru. Nakon što pomeranje kontinenata izazove promenu sveta koji poznaju, ova neobična i neustrašiva porodica kreće na putovanje i osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela.

Kruds su neobični pripadnici vrste >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << homosapiensa.

"Oni su vrlo fizički spremni, ali mentalno imamo posla sa prilično početničkim umovima", šali se Kris Sanders koji je režirao ovaj film u saradnji sa Kirkom Demikom.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ovo je prvi trejler za 3D avanturu “Kruds”

Izvor: Poznati.info, 06.Okt.2012, 02:53

Pogledajte prvi trejler sage o porodici pećinskih ljudi, filma koji će u srpskim bioskopima početi da se prikazuje od marta 2013. godine...“Kruds” je nova avantura iz radionice “Dreamworks Animation” smeštena u fiktivnu praistorijsku eru. Nakon što pomeranje kontinenata izazove promenu sveta...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.