Ovaj crtani film je osvojio planetu, a sigurni smo da će i vas

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj crtani film je osvojio planetu, a sigurni smo da će i vas

Za samo manje od tri minuta autor filmića je pokazao koliko smo se otuđili jedni od drugih, ali i koliko nesreće to otuđenje može prouzrokovati.

Trominutni video koji se pojavio na Jutjubu prikazuje koliko smo opsednuti tehnologijom i virtuelnim svetom, toliko da smo u nemogućnosti da živimo u realnosti.

Naime, animirani film pokazuje ljude koji se bave različitim zanimanjima, ali jedno im je zajednčko – svi neprestano bulje u svoje uređaje. Ipak, to ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bilo tako strašno da njihova opsednutost konstantno ne izaziva nove tragedije i nesreće.

Iako možda niste svesni toga, najbolje ćete shvatiti opsednutost društvenim mrežama nakon gledanja ovog klipa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ŽIVOT U NAKLONU Ovaj crtać osvojio je celu planetu, iako žestoko kritikuje sve

Izvor: Blic, 23.Apr.2015

U samo tri minuta crtanog filma "Life in a bow" ("Život u naklonu") autor je uspeo da iskritikuje današnje društvo. On je na veoma zanimljiv način istakao koliko smo se otuđili jedni od drugih i koliko negatiovnih stvari to nosi sa sobom...Na Jutjubu se pojavio trominutni crtać koji prikazuje opsednutost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.