Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna poznate scene iz filma "Sam u kući"

Novogodišnji i božićni praznici gotovo da ne mogu da prođu bez prikazivanja jednog od najpopulanrijih filmova "Sam u kući". Iako je prvi put prikazan pre skoro 30 godina, mnogi ga gledaju sa jednakom pažnjom i oduševljenjem.

Verovatno se sećate scene u kojoj Kevin Mekalister pronalazi kofer starijeg brata Baza, a zatim u njemu fotografiju Bazove devojke i izgovara: "Baze, tvoja devojka! Fuj!"

Kako je u krupnom planu trebalo da bude prikazana devojčica o kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je reč, producenti su, ne želeći da neku žensku osobu izlože podsmevanju i poniženju zbog smešnog izgleda, došli do genijalnog rešenja. Naime, oni su odlučili da fotografišu sina scenografa koji je bio voljan da volontira u toj ulozi.

"Da je njegov sin tada znao da će film biti jedna od najprofitabilnijih porodičnih komedija svih vremena, možda bi se i predomislio“, priča glumac Devin Ritrej, koji je igrao Baza u filmu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.