Novi seksi TV krvopija: Džonatan Ris Majers kao Drakula

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jul.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi seksi TV krvopija: Džonatan Ris Majers kao Drakula

Jedna vest koja sadrži dve dobre vesti! Prvo, Džonatan Ris Majers se vraća glumi, nadajmo se, bez problema sa alkoholom. Druga dobra vest je da NBC snima seriju "Drakula" u kojoj će baš on biti zvezda.

Džonatan Ris Majers, glumac i miljenik mnogih žena, poznat po ulogama u filmovima "Igraj kao Bekam", "Nemoguća misija 3", "August Rush", "Match Point" (scena u nastavku) i "Elvis", kao i popularnoj seriji "Tjudorovi", vraća se na TV ekrane u novoj NBC-jevoj seriji "Drakula" (Dracula). >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Kako prenosi "Deadline", TV mreža NBC će snimiti deset epizoda serije koja će biti smeštena na kraj devetnaestog veka i pratiće najčuvenijeg vampira koji dolazi u London da se osveti za stvari koje su mu počinjene pre sto godina. Sve vreme on se pretvara da je američki preduzetnik koji ulaće u modernu nauku, ali stvari će se promeniti kada se zaljubi u ženu koja podseća na njegovu pokojnu suprugu...Prvi opisi serije deluju obećavajaću jer producenti planiraju da sve bude u duhu "Opasne veze sreću Tjudorove". Ali, ono što nas još više raduje jeste da se glumi vraća Džonatan Ris Majers, veliki talenat i opasan frajer, ali i problematični momak koji se godinama bori sa alkoholizmom. Jer, nedostajao nam je...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.