Novi Hari Poter blizu milijarde!

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Hari Poter blizu milijarde!

Poslednji nastavak franšize o Hariju Poteru - "Hari Poter i relikvije smrti 2" mogao bi nakon vikenda da dostigne zaradu od milijardu dolara i time premaši uspeh preostalih sedam delova ovog serijala, pišu danas strani mediji.

Film "Hari Poter i relikvije smrti 2" je do sada zaradio 926 miliona, manje od prvog ostvarenje "Hari Poter i kamen mudrosti" iz 2001. godine, koji je inkasirao 974,8 miliona dolara, pa ipak mediji predviđaju da bi mogao da premaši milijardu dolara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Džoan Rouling dobila dijamante!

Hari Poter zaradio sedam milijardi dolara!

Ema Votson se tešila u striptiz- baru! (VIDEO)

Samo devet filmova je prešlo tu cifru, među kojima je "Mračni vitez" Kristofera Nolana (2008), "Alisa u zemlji čuda" Tima Bartona (2010) i "Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama" Roba Maršala (2011). "Avatar" Džejmsa Kamerona je jedini film koji je zaradio više od dve milijarde dolara širom sveta.

"Hari Poter i relikvije smrti 2" prvog vikenda prikazivanja oborio je rekord zaradivši 168.5 miliona dolara u Velikoj Britaniji, dok je širom sveta inkasirao ukupno 476 miliona dolara.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.