Nemaju film, ali imaju zvezdu koju svi mrze! (FOTO)

Izvor: Mondo, 27.Apr.2019, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nemaju film, ali imaju zvezdu koju svi mrze!" (FOTO)

Pre nekoliko dana predstavljena je ekipa novog filma o Džejmsu Bondu, ne i naslov i priča...

ZATO ŠTO NEMA SCENARIJA!

Pre nekoliko dana svet je putem video linka optutovao na Jamajku, u kuću Ijana Fleminga, mesto gde je nastao najčuveniji i najvoljeniji tajni agent na svetu - Džejms Bond.

Bondova "bomba" FOTO, VIDEO

Videli smo da se Danijel Krejg, nakon mnogo nagađanja, vraća ulozi koja ga je proslavila, upoznali smo novog reditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Bondovu devojku, saznali da će Rami Malek igrati negativca, ali nismo saznali naslov.

Razlog leži u činjenici da "nema čak ni celog scenarija, kamoli naslova"!

"Nemaju scenario, nema naslova, prošlo je pet godina od poslednjeg filma. Jubilarni Bond počinje tako što je 007 van službe, uživa u bračnoj sreći, ali scenario se i dalje piše! Jedini razlog što su ove nedelje predstavili ekipu je Danijel Krejg - ne mogu više da odugovlače, jer on ima 51 godinu i da su čekali još malo on bi odustao jer je previše star za snimanje ovakvih filmova", rekao je neimenovani izvor blizak produkciji "Dejli Mejlu" i otkrio čuvanu Bond tajnu:

"Niko iz produkcije ne voli da radi s Danijelom. Naporan je, otežava stvari svima, ali Barbara Brokoli misli da je on čudo, da hoda po vodi, a njeno mišljenje je jedino važno".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOŠLA JE U HOLIVUD I NIJE ZNALA REČ ENGLESKOG Sada je nova Bondova devojka i sve glumice joj ZAVIDE

Izvor: Blic, 27.Apr.2019

Kubanska glumica, Ana de Armas koja je inače španskog porekla, dobila je priliku koja se ne propušta i zbog koje joj mnoge koleginice zavide. Naime, ona će u, kako najavljuju, poslednjem filmu o Džejmsu Bondu glumiti upravo Bondovu devojku, dok će ulogu tajnog agenta i zavodnika igrati Danijel...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.