Nagrada Momčiloviću za režiju na festivalu u Sofiji

Izvor: S media, 15.Mar.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada Momčiloviću za režiju na festivalu u Sofiji

Reditelj i scenarista Miroslav Momčilović dobio je nagradu za režiju na 14. Medjunarodnom filmskom festivalu u Sofiji za film "Čekaj me, ja sigurno neću doći", saopštila je danas beogradska producentska kuća "Brigada".

U zvaničnoj takmičarskoj selekciji učestvovalo je 12 filmova, a Gran pri je dobio ruski film "U ratu" Vere Glagoljeve. Festival u glavnom gradu Bugarske održan je od 5. do 14. marta.

Savremena ljubavna drama "Čekaj me, ja sigurno neću doći" >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << osvojila je tokom prošle godine više od 20 nagrada na domaćim festivalima.

Autor u ovom filmu prati više isprepletanih ljubavnih priča, baveći se neuzvraćenom ljubavlju i čovekovom opsednutošću u traganju za srećom, koju očekuje da mu drugi pruže.

Glavne uloge igraju Miloš Samolov, Mirjana Karanović, Gordan Kičić, Branislav Trifunović, Milica Mihajlović, Vanja Ejdus i Petar Božović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.