Mrtav pet puta u jednom danu

Izvor: S media, 13.Apr.2011, 02:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrtav pet puta u jednom danu

Glumac iz Hongkonga postavio je nesvakidašnji rekord - u toku jednog dana, na snimanju je čak pet puta završavao mrtav u scenama koje je radio.

Lo Lok-lam (63) za jedan radni dan snimio je scene za pet serija u kojima glumi, i umro u svakoj od njih. Prvo je stradao u tuči u borilačkoj seriji "Grace under fire", zatim povraćajući krv u "Fate to fate". Onda je snimio scenu za "Relic of an emissary" u kojoj glumi cara iz dinastije Ming koji umire od bolesti.

U preostale >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dve serije "Police station no 7" i "Virtues of harmony", njegove scene nisu emitovane, ali su ostali likovi razgovarali o njegovoj smrti.

Kijanu Rivs režira kung fu film

"Vrana" ponovo leti

Kinezi poludeli za prvim 3D pornićem na svetu

"Kada biram uloge, nije mi važno da li će moj lik umreti ili ne. Sve je to posao", rekao je glumac.

Po honkoškoj tradicji, glumci čiji likovi umiru dobijaju od producenata crveni paketić sa simboličnom sumom novca kako bi imali sreće u "pravom" životu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.