Motor mu došao glave: Glumac imao sudar, mora na operaciju!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motor mu došao glave: Glumac imao sudar, mora na operaciju!

Poznato je da je on veliki ljubitelj dvotočkača, što ga je umalo debelo koštalo. Ovo mu nije prvi put da je imao udes s motorom, ali ovog puta ga je sam izazvao, zbog čega će morati u bolnicu na operaciju.

- Istina je da sam imao nezgodu. To je dvanaesti put da sam pao sa motora! Znate kako kažu, ljudi koji voze motore dele se na one koji su pali i na one koji će tek pasti - ispričao je glumac Nenad Jezdić.

Ovaj šarmantni glumac s osmehom na licu priznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da je ovaj incident bio njegova krivica, te da je nakon toga rešio da konačno stavi prst na čelo.

- Bila je to moja brzopletost i greška. Kako ne bih udario jedan automobil na semaforu, oborio sam motor na zemlju. Pokidao sam ligamente i čeka me možda jedna operacija - otkriva Nenad Jezdić.

A onda u svom stilu, i dalje nasmejan i vedar, dodaje:

- Seljaka samo možeš motikom u glavu da ubiješ, tako da me samo još čeka motika. Motor nije kriv, već ja! Vozim motor i dalje, nisam još prestao. Mada, sada će jesen... Možda ću ga i prodati, pa ću uzeti nešto za stariju gospodu - kaže Jezdić, ali odmah brzo dodaje da ipak neće potpuno odustati od vožnje motora.

- Ne plašim se. Tačno je, ne treba vući đavola za rep. Ipak, posle tog pada sam shvatio da imam 44 godine i da moram malo da usporim - kaže Nenad.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.