Miloš Biković u Kanu!

Izvor: Mondo, 12.Maj.2018, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Biković u Kanu!

Proslavljeni srpski glumac promoviše film o Nikoli Tesli

Miloš Biković trenutno se nalazi u Kanu, gde predstavlja svoj kinematografski poduhvat koji govori o geniju Nikoli Tesli.

Reč je srpsko-ruskoj saradnji, a ulogu najvećeg srpskog naučnika igraće upravo zvezda filmova "Montevideo", "Led" i "Izvan granica realnosti" Miloš Biković.

"Mogao bih da nastradam zbog ambicije"

Film je zamišljen kao naučna fantastika i govori >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o Teslinoj borbi protiv zavojevača iz paralelne realnosti. On uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja. Reditelj filma je Aleksandar Boguslovski.

Scenario je pisan na engleskom jeziku, a biće i par replika na srpskom, piše "Srpski telegraf".

"Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće još tri holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu.", otkrio je ranije glumac.

Podsetite se MONDO TV priloga s glumcem:

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.