MTV uz filmske uvodi i nagrade za televiziju

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MTV uz filmske uvodi i nagrade za televiziju

MTV filmske nagrade se posle 25 godina posvećenosti isključivo filmu od ove godine šire i na nagrade za televiziju, saopštila je danas ta američka televizija.

Nove MTV filmske i TV nagrade biće prenošene uživo u nedelju, 7. maja, iz auditorijuma Šrajn u Los Anđelesu.

Za razliku od Oskara, Gremija ili Emija, MTV nagrade dodeljuju se na osnovu glasanja preko interneta, otvorenog za sve, i smatraju se proslavom pop kulture.

Prošle godine je nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << za najbolji film dobio sedmi nastavak Ratova zvezda.

Biće organizovan pravi šou sa crvenim tepihom i muzičkim nastupima uživo. MTV planira 7. maj da pretvori u "festival filma i televizije" sa koncertima, zvanicama i kulinarskim ponudama ispred Šrajn auditorijuma.

Predsednik MTV-ija Kris Makarti rekao je da veliko pričanje priča i veliki karakteri imaju ođeka bez obzira da li se vide u bioskopskoj sali ili na televiziji.

MTV je uključio razne nagrade kao što su i najbolji poljubac ili najbolja borba.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

MTV postaje festival filma i televizije

Izvor: Radio 021, 13.Mar.2017

Em-Ti-Vi (MTV) filmske nagrade se posle 25 godina posvećenosti isključivo filmu, od ove godine šire i na nagrade za televiziju, saopštila je danas ta američka televizija...Nove MTV filmske i TV nagrade biće prenošene uživo u nedelju, 7. maja, iz auditorijuma Šrajn u Los Andjelesu...Za razliku...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.