Ljubiša Samardžić u kritičnom stanju, bori se za život

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Samardžić u kritičnom stanju, bori se za život

Početkom decembra prošle godine legendarni glumac Ljubiša Samardžić hitno je operisan, a mediji sada pišu da se njegovo stanje pogoršalo, i da je on kritično.

Kako su mediji u Srbiji kasnije preneli, Samardžić je imao operaciju mozga posle koje se 80-godišnji glumac uspešno oporavljao.

Međutim, kako prenose beogradski mediji, njegovo zdravstveno stanje trenutno je loše i navode da se Samardžić bori za život. Oni navode reči neimenovanog izvora sa odeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Neurohirurgije Kliničkog centra Srbije, koji kaže da glumac dobro reaguje na terapiju, ali da je njegovo stanje i dalje kritično.

"Ljubiša leži u šok-sobi, i pod stalnim je nadzorom lekara. Bori se, i ima volju za životom i ozdravljenjem, što je najbitnije. Svi veruju u njegov oporavak, a u narednih nekoliko dana znaće se tačnije kakve su prognoze", rekao je neimenovani izvor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.