Krijumčarenje

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jan.2012, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krijumčarenje

Mark Valberg predvodi ekipu glumaca u žustrom trileru o čoveku koji će učiniti sve kako bi se sklonio od sveta koji je dugo pokušavao da napusti i porodice za koju će učiniti sve da je zaštiti.

Smešten u Nju Orleansu, ovaj film se bavi opasnim podzemnim svetom internacionalnog krijumčarenja – koji čine očajni kriminalci, korumpirani policajci, veliki ulozi i velike isplate – u kome lojalnost gotovo da ne postoji, a smrt čeka iza svakog ćoška.Režija: Baltasar Kormakur Uloge: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster, Giovanni Ribisi, Lukas Haas, Caleb Landry Jones, Diego Luna, J.K. Simmons

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.