Košarkaš zakucao glumicu: Teodosić u vezi sa Jelisavetom?

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaš zakucao glumicu: Teodosić u vezi sa Jelisavetom?

Jelisaveta Orašanin ostavila je Vuka Kostića. Iako su mnogi očekivali da će se glumci venčati, oni su sve zaprepastili raskidom.

Veza im je zapala u krizu jer je Jelisaveta često putovala bez Vuka, čak i bez njegovog znanja.

Na jednom takvom putovanju u Moskvu pre mesec dana, glumica je na utakmici Crvene zvezde i CSKA bila u društvu slavnog košarkaša Miloša Teodosića.

Nakon toga, njih dvoje su uhvaćeni još nekoliko puta zajedno.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << saznajemo od izvora bliskih sada već bivšem glumačkom paru, Jelisaveta je po povratku iz ruske prestonice otišla kod Vuka i priznala mu da postoji neko drugi u njenom životu.

- Jelisaveta i Miloš su mnogo vremena proveli zajedno, a čim je shvatila da gaji emocije prema njemu, ona je doputovala u Beograd i to objasnila Vuku. Njih dvoje su raskinuli bez svađe i loših reči - tvrdi izvor za Kurir.

- Upoznali su se u Beogradu preko zajedničkih prijatelja i jedno drugom "legli" na prvu loptu. Imaju dosta toga zajedničkog, vole slične stvari, muziku, filmove - kaže Milošev dobar prijatelj za Srpski telegraf.

Kako kaže, košarkaš bi sa glumicom mogao da provede i ostatak života.

- Teodosić je stvarno odlepio za njom. Prijateljima se poverio da je našao ženu svog života i da je prva sa kojom ima velike planove, pa čak i brak - dodaje prijatelj.

Koliko je ovaj par srećan, govori i činjenica da im udaljenost od Beograda do Moskve ne pada teško, s obzirom da je Jelisaveta skoro svakog vikenda u ruskoj prestonici.

Jelisaveta je nedavno iz Moskve, gde je bila u društvu Miloša Teodosića, objavila na Instagramu zanimljivu poruku.

- Pre nego u svim knjigama na svetu, najbolje priče pronađene su između stranica pasoša! - napisala je glumica.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.