Klip

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2012, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klip

Film koji je osvojio nagradu za najbolji film na festivalu u Roterdamu - "Klip" mlade rediteljke Maje Miloš - stiže u beogradske bioskope. "Klip" je film nakon koga se razmišlja.

Jasna je tinejdžerka koja živi okružena oskudicom beogradskih predgrađa. Otac joj je teško bolestan i besna je na sve i na svakoga, uključujući i sebe. Zaljubljena je u Đoleta, dečka sa kojim ide u školu, ali ni od tog odnosa ne dobija sve što bi želela. Turobnu svakodnevicu pokušava da potisne eksperimantisanjem u seksu, drogama i izlascima, sve vreme snimajući mobilnim telefonom sebe i ljude koji je okružuju. U tom surovom okruženju ipak se rađaju ljubav i nežnost.Scenario i režija: Maja Miloš Uloge: Isidora Simijonović, Vukašin Jasnić, Sanja Mikitišin, Jovo Maksić, Monja Savić, Katarina Pešić, Sonja Janičić, Jovana Stojiljković, Vladimir Gvojić, Nikola Dragutinović, Mihajlo Nikolić

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.