Jelena Rozga glumi u Tesnoj koži

Izvor: S media, 03.Nov.2011, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga glumi u "Tesnoj koži"

Nakon što su se u kultnom filmu tumačeći same sebe proslavile Lepa Brena, Zorica Marković, Snežana Babić, Suzana Perović, na red je došla i hrvatska pevačica Jelena Rozga. Pregovori sa njom još uvek su u toku, a Jelena će u filmu, osim što će glumiti samu sebe, imati i stvarnu ulogu u nastavku legendarne "Tesne kože".

Pored standardne glumačke postave, pojaviće se i brojni mladi glumci među kojima i Nataša Marković, Sonja Kostić, ali takođe i Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Cvijanović i Ljuba Bandović. U nastavku će se pojaviti čak dve pevačice, od kojih će jedna biti Nataša Marković, a u toku su pregovori sa Jelenom Rozgom, koja će osim što će možda da glumi samu sebe, imati i stvarnu ulogu u nastavku legendarne "Tesne kože".

Milan Živković, režiser i scenarista serije, potvrdio je da je snimanje već počelo:

- Mi uveliko radimo i nastavićemo da radimo, prvi kadrovi su već "pali", a što se tiče pravnih i moralno-profesionalnih stvari, o tome ne želim da se bavim ovom prilikom - rekao je Živković.

On je otkrio nekoliko detalja nastavka:

- Osnovni elementi su zadržani, ali porodica Pantić je brojčano uvećana. Došla su neka nova deca, zetovi, a sa velikim žaljenjem smo se oprostili od Olivere Marković koja je igrala tetku u četvrtom delu. Sestru Ružice Sokić, Sidinu sestru u seriji, u petom delu igraće Seka Sabljić.

I dalje je u prvom planu sukob mlađeg referenta Dimitrija Pantića i direktora Srećka Šojića. Ako neka analogija sa svarnošću postoji, mi želimo da mali čovek pobedi Šojića u filmu a onda i u stvarnosti
- rekao je Živković.

Nikola Simić ne krije zadovoljstvo zbog snimanja, ali i da je ovo ipak novi izazov:

- Zadatak neće biti lak, treba se ponovo vratiti liku, ovih 20 i više godina sigurno je ostavilo traga. Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo ponovo sarađivati svi zajedno. Kada se "Tesna koža" pojavila prvi put dočekani smo na krv i nož, a sada smo dočekali to da je "Tesna koža" postala kultni film.

Kako se Milan Lane Gutović nije pojavio na konferenciji, na pitanje novinara da li će on glumiti Šojića u nastavku, scenarista i producent rekli su tajanstveno:

- Videćete na filmu.

Aleksandar Mladenović, producent "Game" izrazio je zadovoljstvo zbog saradnje sa Prvom televizijom i da će pravna pitanja prepustiti pravosudnim organima zemlje

- Podneta je krivična prijava protiv Siniše Pavića, Zorana Jankovića i "Košutnjak filma". Preduzeli smo sve zakonom predviđene mere i očekujemo da reformisano pravosuđe u ovoj zemlji zaista počne da funkcioniše i da se autorska prava zaštite. Želim da se zahvalim celom glumačkom sazvežđu i Prvoj televiziji sa kojom smo zaključili ugovor, i veoma mi je žao što je smo na početku saradnje sa renomiranom televizijskom kućom došli u situaciju da se stvara nepoverenje - bio je iskren Mladenović.

Kako je Jelena Rozga pevala "Mišo moj"

Srećko Šojić potpisao za RTS

Lane Gutović izašao iz bolnice!

Na pitanje kada se očekuje premijera i da li će prvo biti prikazan film ili serija, rečeno je da je na osnovu korektnog dogovora sa Prvom televizijom u toku snimanje petog dela "Tesne kože" i da se bioskopska premijera očekuje krajem decembra ili početkom januara naredne godine, nakon čega će film biti emitovan i na Prvoj televiziji.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Rozga glumi u Tesnoj koži

Izvor: Svet plus, 03.Nov.2011

Nakon što su se u kultnom filmu tumačeći same sebe proslavile Lepa Brena, Zorica Marković, Snežana Babić, Suzana Perović, na red je došla i hrvatska pevačica Jelena Rozga. Kako je potvrdila Jelenina menadžerka za odnose sa javnošću Gordana Labović, pregovori sa njom još uvek su u toku,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.