JEZIVO: Klovnovi na projekciji filma To! (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Sep.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO: Klovnovi na projekciji filma "To"! (FOTO)

Pogledajte film, ali budite pažljivi...

Ukoliko ste razmišljali da odete u bioskop i pogledate filmu adaptaciju romana Stivena Kinga "To", možda bi pre ulaska u salu prvo trebalo da "bacite pogled" da neki jezivi klovn ne vreba ispred velikog platna.

Film reditelja Endija Mušetija gde ulogu klovna Penivajza tumači Bil Skašgod, dobio je pozitivne kritike zbog miksa horora i iznenađujuće komedije.

Najbolji filmovi prema delima Stivena Kinga
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ali, dok gledaoci u mnogim američkim gradovima idu u bioskope misleći da su klovnovi ubice samo tamo "iza ekrana", nekoliko njih se potrudilo da svima uništa ovaj ugođaj.

Ispovest jezivog klovna: Deca su plakala...

Gledaoci su na Twitter nalozili postavili slike jezivih klovnova koji sede u bioskopu i čekaju da počne projekcija filma "To", što je ostale posetioce nagnalo da pobegnu glavom bez obzira.

Went to see IT, I'm first in the screen and this fucking guy's just sitting there. pic.twitter.com/b3oatLGdrs

— Chris (@HG_Hohbes) September 8, 2017

There's a clown in the cinema pic.twitter.com/ROXIlk9gc7

— Jonny (@dontforgetchaos) September 8, 2017

A CLOWN WALKED INTO MY CINEMA WHILE WATCHING IT AND I SWEAR TO GOD I NEARLY DIED

— Tyla Molloy (@tylamolloy) September 9, 2017

Takođe, policija u Pensilvaniji je zamolila “šaljivdžije” da prestanu da kače crvene balone za šahte na ulicama grada, a ista vrsta promocije filma se dešavala i u drugim delovima sveta.

Da li ste za balon? (FOTO, VIDEO)

Za one koji ne znaju, Penivajz je zlo biće koje najčešće uzima oblik klovna i pojavljuje se na svakih 27 godina da se nahrani decom. Crveni balon je svojevrsna “pozivnica” za njegov dolazak, tako da ovo verovatno nije najprijatniji prizor...

Awesomely creepy #ITMoviepic.twitter.com/1QXlY2BdYj

— Nick Johnson (@Nick__Johnson) September 3, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.