Izabrane Nindža kornjače za film Majkla Beja, lepotica Megan Foks igra Ejpril ONil

Izvor: NaDlanu.com, 27.Mar.2013, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrane Nindža kornjače za film Majkla Beja, lepotica Megan Foks igra Ejpril O'Nil

Novi film o Nindža kornjačama snimaće se pod producentskom palicom čuvenog ljubitelja specijalnih efekata Majkla Beja (Transformersi). A sada se konačni i zna ko će se kriti iza zelenih kostima kornjača, ali i ko će držati reporterski mikrofon u rukama.

Kako najavljuju svetski filmski sajtovi, Leonarda će glumiti Pit Plošek, Mikelanđela Noel Fišer, Donatela Džeremi Hauard, Rafaela Alan Ričson, dok će se u ulozi novinarke Ejpril O'Nil naći Megan Foks. Producent novog filma >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << o Nindža kornjačama - Majkl Bej izabrao je manje-više nepoznate glumce koje planira da maskira u zelene kostime snažnih kornjača. Međutim, fanovima sledećih popularnih naslova - "Igre gladi", "Sumrak Saga", serije "Parks and Recreation" i "Breaking Bad", kao i "Galaxy Quest" - ova lica ipak nisu sasvim nepoznata.Film, koji će režirati Džonatan Libesman, donosi sasvim novu priču o poreklu kornjača. Međutim, ideja da kornjače stižu iz svemira, a ne mutacijom od akvarijumskih kornjača, nije previše po ukusu fanova ovog animiranog serijala.Na scenariju novih "svemirskih Nindža kornjača" rade Džoš Apelbaum i Andre Nemec. Budžet je vrtoglavih 125 miliona dolara. Film bi u bioskope trebalo da stigne 6. juna 2014. godine.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.