Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Jan.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledajte božićne filmove

Nekad su kič, često nemaju umetničku vrednost, ali to nas ne sprečava da u njima uživamo. Filmadžije su shvatile koliko volimo filmove sa božićnom tematikom, pa su nam ponudile da biramo među različitim žanrovima, od romantičnih komedija, preko trilera do akcija.

Zašto toliko volimo božićne filmove? Jedan od razloga je nostalgija. Sećanje na detinjstvo kad je sve bilo bezbrižno nateraće nas da se sklupčamo na kauču i po milioniti put odgledamo "Sam u kući" čak >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i ako sve replike znamo napamet.

Ovi filmovi uglavnom mogu da se gledaju porodično bez bojazni od provokativnih scena. Često je u pozadini sneg, divan, paperjast i beo za razliku od bljuzgavice koja nas obično čeka u realnosti. Poručuju nam da su u životu važne male stvari i da nikakav novac ne može da nadomesti dobre odnose sa bližnjima.

Govore o nama poznatim problemima, ali njihovi junaci, za razliku od nas, ipak uspevaju da nađu rešenje. Srećan kraj je ovde imperativ. Da, često ćemo i plakati i smejati se, ali ovi filmovi nas uglavnom drže u pozitivnom raspoloženju i pružaju nadu da će se, na kraju, nekako, ipak sve "skockati". I zato, gledajte božićne filmove.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.