Gandalf opleo po internetu

Izvor: Mondo, 21.Mar.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gandalf "opleo" po internetu

Ser Ian Mekelen izgleda nije fan interneta.

Foto: Promo

 "Kako ubijam vreme? Oh, nemojte. Je*eni internet."

Zvezda trilogije "Gospodar prstenova" priznao je da mu internet ni na koji način ne pomaže u pamćenju rečenica koje su mu potrebne za snimanje nekog filma.

"Oduvek sam voleo rečnike i enciklopedije. Sada sve to imate na svojim kompjuterima. Fantastično je. Tražite nešto o Dikensu, a nakon toga ste pozvani da istražujete još više. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ne znam da li je to traćenje vremena, ali sigurno mi ne pomaže da zapamtim svoj tekst", izjavio je vremešni glumac.

Veteran filma i pozorišta osvrnuo se i na rad sa nekim rediteljima za koji nikada nije dobio priliku:

"Ne mislim da sam pravi izbor za veliki broj uloga. U pozorištu, kada je u pitanju Šekspir, moglo bi se reći da sam blizu vrha, ali opet ne za sve reditelje. U filmu, čini mi se da sam prilično na dnu lestvice. Spilberg me nikada nije pozvao da radimo zajedno, kao ni Tarantino, ili Sem Mendez. Nije kao da postoji duga lista filmova koje sam odbio, ali postoji lista filmova u kojima bih voleo da sam glumio. To je istina", rekao je sedamdesetpetogodišnji glumac.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.