Film o SIMPSONOVIMA dobija nastavak! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Jul.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o SIMPSONOVIMA dobija nastavak! (FOTO, VIDEO)

Studio Fox i Dizni pripremaju novi nastavak filma o Simpsonovima.

Kreator "Simpsonovih" Met Gruning najvaio je da će se nakon uspešnog prvog dela filma iz 2007. godine, snimati novi nastavak filma o popularnoj porodici iz Springfilda. Iskoristio je i priliku da obožavaocima poruči da spajanje Fox produkcije sa Diznijem neće uticati na novi nastavak.

"Nema sumnje da će biti drugi deo filma o Simpsonovima. Dizni će želeti nešto za svoje pare", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je on.

U prvom delu filma, nakon što Homer izazove nuklearnu katastrofu porodica Simpson biva proterana iz Springfilda, a predsednik Švarceneger grad stavlja pod karantin. Simpsonovi spas nalaze na Aljasci gde odlučuju da spasu svoj grad i vrate se u njega.

Film je doživeo veliku popularnost za kratko vreme, tako je zaradio 29.1 miliona dolara prvog dana prikazivanja u Americi i time se popeo na 18. mesto po zaradi tokom prvog dana emitovanja.

Serija "Simpsonovi" nedavno je postala najdugovečnija pisana serija koja se emituje u udarnom terminu, a od jeseni je ušla u 30. sezonu. Emituje se na Fox kanalu od samog početka, ali pošto će se studio 20th Century Fox uskoro spojiti sa kompanijom Dizni, to znači da će ta mreža morati da od njih, formalno, otkupljuje nove epizode.

Ova odluka zabrinula je ljubitelje Homera i njegove porodice, kakva će biti budućnost serije. Fox je odlučio da umiri fanove i sapštio da je već u pripremi dovoljan broj epizoda da potraje godinama.

Pored Simpsonovih, Fox priprema i film o porodici Grifin ("Moderna porodica") , koji će kao i film o Simpsonovima obogatiti igranim elementima, što je iznenadilo ljubitelje ovih serija.

 Pogledajte trejler za prvi deo filma o "Simpsonovima":



Izvor: YouTube/20th Century Fox

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.