FILMSKA PLJAČKA USRED SRBIJE: Jedan pretio pištoljem, drugi ga čekao napolju, pa odneli više od MILION dinara!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA PLJAČKA USRED SRBIJE: Jedan pretio pištoljem, drugi ga čekao napolju, pa odneli više od MILION dinara!

Efikasnom akcijom niške policije identifikovani su i uhapšeni razbojnici koji su opljačkali dve radnje koje pripadaju trgovinskom lancu „Idea“ i odneli ukupno 1.300.000 dinara.

Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, slobode su lišeni M.C. (26) i M.J. (28) obojica iz Niša. Pretresom stana prvoosumnjičenog pronađeni su i replika pištolja i fantomka za koje se sumnja da su korišćeni prilikom razbojništva, kao i 240 grama biljne materije za koju se >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sumnja da je marihuana.

Razbojnički par je 27. februara oko 22 sata opljačkao hipermarket na Bulevaru Zorana Đinđića odakle su odneli 600.000 dinara, da bi 16. maja razbojništvo ponovili u objektu istog lanca u Borskoj ulici kada su oteli i još 700.00 dinara.

- M.C. je ulazio, pištoljem pretio radnicima i otimao novac dok je njegov saučesnik čuvao stražu. Nakon pljačke novac su delili na ravne delove. Sve što su opljačkali su potrošili – kažu naši sagovornici iz istrage.

Ove trgovinske radnje nisu se slučajno našle na meti ovih razbojnika. Naime, M. C. je izvesno vreme radio u "Idei" pa je bio dobro upoznat sa radom ovog trgovinskog lanca.

Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti sprovedeni nadležnim tužilaštvima.

M. C. će osim za razbojništvo odgovarati i zbog narkotika koji je pronađen u njegovom stanu.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NI: Opljačkali 10.000 evra iz marketa!

Izvor: OkRadio.rs, 29.Jun.2016

Efikasnom akcijom niške policije identifikovani su i uhapšeni razbojnici koji su opljačkali dve radnje koje pripadaju trgovinskom lancu „Idea“ i odneli ukupno 1.300.000 dinara. Kako je saopštila Informativna služba niške Policijske uprave, slobode su lišeni M.C. (26) i M.J. (28) obojica iz...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.