Dokumentarni film Nedovršena simfonija, ponedeljak u 20h

Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokumentarni film "Nedovršena simfonija", ponedeljak u 20h

Pogledajte dokumentarni film "Nedovršena simfonija" Olivere Miloš Todorović na N1 u ponedeljak, 16. aprila, u 20 časova.

Osamdeset talentovanih mladih muzičara iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine udružili su se i ujedinili svoj talenat i posvećenost muzici.

Muzika ih spaja, a iskustvo stiču i međusobnim posetama i druženjem. Odsedaju jedni kod drugih i spontano saznaju o međusobnim sličnostima i razlikama, ličnim, porodičnim i >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nacionalnim, sa željom da se upoznaju sa zemljama u kojima, mnogi od njih, nikada nisu ni bili.

Zbog čega je značajno povezivanje u regionu, zašto je to iskustvo važno za umetnike?

Koliko je umetnost značajna u formiranju vrednosnih stavova mladih?

U filmu govore dirigent Ljubiša Jovanović, dirigentkinja Živa Ploj Peršuh, roditelj Aristea Gašpić, osnivačica Glazbene škole Bonar iz Zagreba Ružica Gelo Ciglenečki, Alma Karić iz Osnovne muzičko-baletske škole Novo Sarajevo, violinista Jovan Kolundžija i reditelji Dana i Lazar Džamić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dokumentarni film "Nedovršena simfonija"

Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2018

Osamdeset talentovanih mladih muzičara iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Bosne i Hercegovine udružili su se i ujedinili svoj talenat i posvećenost muzici. Zbog čega je značajno povezivanje u regionu i zašto je to iskustvo važno za umetnike? Pogledajte dokumentarni film "Nedovršena simfonija"...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.