Đuričko na premijeri zombi-filma Breda Pita (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2013, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đuričko na premijeri zombi-filma Breda Pita (VIDEO)

Naš popularni glumac Nikola Đuričko, koji se sprijateljio sa Anđelinom Džoli i Bredom Pitom nakon što je ostvario ulogu u njenom rediteljskom debiju, prošetao je crvenim tepihom u Londonu na premijeri filma "Svetski rat Z" u kome ima manju ulogu.

Nikola Đuričko prošetao je u nedelju crvenim tepihom u Londonu i pozirao sa Bredom Pitom i Anđelinom Džoli na premijeri filma “Svetski rat Z”. Iako ima manju ulogu u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ovom ostvarenju, bio je deo glamuroznog događaja, javlja "Blic". Posle ogromnog uspeha koji je roman “World War Z” napravio širom sveta, Holivud je u rekordnom roku napravio filmsku adaptaciju. Film predvodi svetski poznati glumac Bred Pit u ulozi imunologa Gerija Lejna koji je pozvan od američke vlade da spase svet od zombi epidemije, a u ovom apokaliptičnom hororu Đuričko igra kopilota koji daje svoj doprinos ovoj borbi.- Ne bih sada ništa o svemu ovome da pričam. Kad se vratim u Srbiju, možda onda - rekao je Đuričko za "Blic".Inače, Đuričko se sprijateljio sa parom Pit-Džoli pre tri godine snimajući “U zemlji krvi i meda”, Anđelinin rediteljski prvenac, a nakon toga je sa suprugom i decom posetio London, gde je bio gost najslavnijeg holivudskog bračnog para. S obzirom na to da producentska kuća Breda Pita stoji iza ovog ostvarenja, ne čudi što je naš glumac angažovan u ovom projektu.Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.