Čening Tejtum iz striperskih dana (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jun.2012, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čening Tejtum iz striperskih dana (VIDEO)

Dok ceo filmski svet s nestrpljenjem očekuje Soderbergov film "Magični Majk" koji se bavi svetom stripera, na Internet je procureo snimak glumca Čeninga Tejtuma iz vremena kada je zaista bio striper.

Los Anđeles je već dočekao premijeru dugoočekivanog filma Stivena Soderberga "Magični Majk" (Magic Mike) koji je zapravo biografska priča glumca Čeninga Tejtuma, koji pre nego što je uspeo u Holivudu je radio kao striper.Ovom filmu su se posebno radovali svi koji su želeli da >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na velikom ekranu vide skidanje zgodnih glumaca Čeninga Tejtuma, Džoa Manganijela, Aleksa Petifera, Meta Bomer i Metjua Mekonahija. Ovako je to na filmu...Da li uokviru promocije filma ili slučajno, ali na Internetu se pojavio originalni snimak Čeninga Tejtuma za vreme jednog njegovog striperskog nastupa s kraja '90-ih godina. Naravno, pesma je "YMCA", a potom sledi malo seksi plemenskog plesa... VIDEO: Striper Čening TejtumFilm "Magični Majk" u domaće bioskope stiže 5. jula.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Striperi obučeni na premijeri filma "Magični Majk"

Izvor: NaDlanu.com, 26.Jun.2012, 13:02

Sve dase Soderbergovog "Magičnog Majka" okupile su se na svetskoj premijeri filma o životu stripera nastalog po životnoj priči glumca Čeninga Tejtuma. Pogledaj ih.. obučene!.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.