Bojana i Kijanu u sred rizika

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana i Kijanu u sred rizika

Bojana Novaković, koje se sećamo iz filma "Šišanje" i nekoliko holivudskih projekata, hvaljena je u Australiji zbog uspeha predstave "The Story of Mary MacLane by Herself", ali očekuje je i premijera filma u kome igra rame uz rame s Kijanu Rivsom.

Bojana Novaković, australijska glumica srpskog porekla, sve ozbiljnije stupa na svetsku scenu. U Australiji trenutno privlači veliku pažnju predstavom "The Story of Mary MacLane by Herself" za koju je pisala scenario, a u skoro je čeka i premijera filma "Generation Um..." u kome igra za Kijanu Rivsom.- O Kijanuu mogu samo najbolje da kažem. Inteligentan je i kreativan, svojom hrabrošću pobuđuje najbolje u glumcima s kojima radi. S njim sam obožavala da radim - priča Bojana Novaković o svojoj saradnji sa čuvenim holivudskim glumcem.- Ja se nadam dolasku u Srbiju što pre. Posle ovih predstava u Sidneju, ponovo se vraćam u Ameriku, gde nisam ništa radila od 2010. Ove skoro dve godine sam prihvatala poslove po Australiji, pisala predstave i putovala malo po Aziji, tako da je vreme tamo da se vratim - kaže Bojana, čija se mlađa sestra Valentina takođe bavi glumum i, kako kaže, nada se da će uskoro zajedno pred kamere. Radnja filma je smeštena u jedno veče u kojem Kijanov lik, inače kamiondžija, snima dogodovštine sa dve kol-gerle. Jednu od njih igra Bojana. - Radnja filma je zapravo pogled na jedan dan u životu grupe ljudi koji žive na društvenoj margini. Likovi dane provode u magnovenju prepunom seksa, droge i neodlučnosti. To je veoma riskantan film. Vrlo je intimno to što smo radili, na emotivnom planu - kaže Bojana Novaković. U međuvremenu, u Australiji se prikazuje njena predstava "The Story of Mary MacLane by Herself", u kojoj je Bojana po treći put scenarista. S ovom od kritike dobro prihvaćenom predstavom, Bojana planira da dođe na Bitef.Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.