Beldocs festival: Novinar i filmski kritičar Stanojević pušten iz pritvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2020, 22:38

Beldocs festival: Novinar i filmski kritičar Stanojević pušten iz pritvora

Selektor Beldocs festivala, član Nezavisnog udruženja novinara Srbije, filmski kritičar i saradnik lista "Politika" Igor Stanojević pušten je večeras iz pritvora i nalazi se kod kuće.

Kako se navodi u saopštenju Beldocs festivala, Stanojeviću je nakon izlaska pred Prekršajnog sudiju ukinuto zadržavanje i pušten je u redovnom postupku da se brani sa slobode.

Kako je ranije danas saopštio taj festival, policija je Stanojevića uhapsila kod Pravnog fakulteta, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << uprkos tome što je imao novinarsku legitimaciju.

Policija ga je držala pod prisilom više od jednog sata da leži na ulici, a zatim ga odvezla s grupom uhapšenih građana u nepoznatom pravcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.