Свака три одгледана филма у „Areni Cineplex“ бесплатна карта за аквапарк „Петроленд“

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 14:12

Свака три одгледана филма у „Areni Cineplex“ бесплатна карта за аквапарк „Петроленд“

Ове летње сезоне у биоскопу „Arena Cineplex“ за свака три одгледана филма Новосађани ће добити улазницу за аквапарк „Петроленд“ у Бачком Петровцу. Фото: Промо Сваки посетилац биоскопа приликом куповине карата на благајнама добиће своју бесплатну промо картицу која ће служити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за прикупљање печата.
За сваки погледан филм у биоскопу „Arena Cineplex“, почевши од 1. јула, добићете печат и након три прикупљена печата, картицу и сачуване све три искоришћене биоскопске улазнице мењате на благајни биоскопа за бесплатну карту за аквапарк „Петроленд“ у Бачком Петровцу.
Свим посетиоцима аквапарка на располагању је 8 отворених и затворених базена, велнес и спа, у оквиру ког се налазе 5 сауна као и остали спа садржаји (ђакузи, хладан базен, тепидарију, потезно ведро, топла клупа), широк спектар масажа али и остале забавне садржаје за децу и одрасле.
Ide vam se na piknik? Evo najboljih lokacija u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Свака три одгледана филма у „Areni Cineplex“ бесплатна карта за аквапарк „Петроленд“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.