Andrija Milošević režira Pevaj, brate

Izvor: S media, 18.Jul.2011, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrija Milošević režira "Pevaj, brate"

Poznati glumac i voditelj Andrija Milošević oprobaće se i u novoj ulozi - spreman je da postane reditelj!

Nakon što se oprobao u glumi i voditeljstvu, Andrija Milošević rešio je da isproba novi životni poziv i postane reditelj, pa će tako predstavu "Pevaj, brate" pretočiti u seriju.

- Ideja da predstava postane serija bila je moja. Razlika između pozorišta i televizije je velika ali sam siguran da će ova serija, koja će se emitovati na Prvoj televiziji, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ponuditi gledaocima novi žanr komedije, rekao je glumac za štampano izdanje magazina "Hello".

Andrija Milošević neće raditi na TV Pink?

Andrija Milošević: Ejmi je Amerikanka!

"Pevaj brate" kao TV serija! (VIDEO)

Andrija kaže da se nije uplašio rediteljske odgovornosti.

- Režija nije lak posao i zahteva vliku koncentraciju, večnu budnost, kao i odgovore na sva moguća pitanja. Pokušali smo da dovedemo prave glumce, a ja da iskoristim sve znanje koje sam dobio od mnogih rediteljskih imena sa kojima sam radio, kako bih napravio seriju.

U predstavi "Pevaj, brate", Andrija deluje romantično, ali nije siguran koliko je takav i u stvarnom životu.

- Romantika je danas potpuno drugačija i uopšte, teško je govoriti o njoj u 21-vom veku. Za devojke sam pevao i recitovao ali to mi nikad nije bilo sredstvo osvajanja. Danas je sva romantika prenesena na društvene mreže poput "Fejsbuka", ili "Tvitera".

Poznati glumac kaže da je zadovoljan poslom u Srbiji i da ne bi voleo se prilagođava Holivudu.

- Više bih voleo da svojim jezikom i talentom osvojim Holivud nego da mu se prilagođavam, i tako osudim sebe da budem jedan od mnogih koji su sebe izgubili u džungli Los Anđelesa i Njujorka.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.