Akcioni triler Izdaja u bioskopima od 26. januara

Izvor: NC magazin, 23.Jan.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcioni triler Izdaja u bioskopima od 26. januara

Žanr: Akcioni triler
Režija: Steven Soderbergh
Uloge: Gina Carano, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Michael Douglas, Antonio Banderas, Channing Tatum
Scenario: Lem Dobbs
U uzbudljivom novom špijunskom trileru oskarovca Stivena Soderberga („Putevi droge“, „Igraj svoju igru“), specijalna tajna agentkinja, odmetnuće se kad otkrije da je nekolicina ljudi kojima je verovala prevarila i ugrozila nju i sve ono što je njoj vredno.
Malori Kejn (Đina Karano) je vrhunski obučeni operativac koja radi za vladinog tajnog preduzimača u najmračnijim, najopasnijim delovima sveta. Pošto je uspešno oslobodila kineskog novinara koji je bio talac u Barseloni, otkriće da je čovek ubijen i da svi dokazi pokazuju da je ona glavni osumnjičeni. Iznenada će postati meta najveštijih plaćenih ubica koji znaju svaki njen trik i shvatiće da je neko izdao. Ali ko? I zašto?

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.