Филмски програм КЦНС од 8. до 13. септембра

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Sep.2023, 12:41

Филмски програм КЦНС од 8. до 13. септембра

У великој сали Културног центра Нови Сад спреман је нови филмски репертоар за викенд пред нама. Фото: Градске инфо У питању је филм „Мадам ди Бари“ је свечано отворио овогодишњи филмски фестивал у Кану, a у биоскопима у Француској направио је у кратком року велики успех.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Улаз је 300 динара, а могуће га је погледати од 8. до 13. септембра, у терминима 19.00 и 21.00 час.
Жанр филма „Мадам ди Бари“ је драма, а филм приказује живот Жане Беку која је 1743. рођена као ванбрачна ћерка сиромашне кројачице, да би славу стекла као дворска дама и, као контеса Ди Бари, последња званична љубавница Луја XV.
Muzikom iz omiljenih filmova, vrhunskom rasvetom i nesvakidašnjom lokacijom otvoren ovogodišnji Kaleidoskop (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филмски програм КЦНС од 8. до 13. септембра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.