Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Feb.2024, 17:15

Филм 48 сати и један минут 21. марта у МТС дворани

Српско-амерички филм „48 сати и један минут“ редитељке Соње Алексе биће приказан 21. марта у МТС дворани, најавио је данас Мегаком филм.
„Филм је посвећен девојчици Тијани Јурић (1999-2014) чије је трагично страдање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пре тачно десет година оставило дубоки ожиљак у нашем народу и јавности“, наведено је у саопштењу.
Мегаком филм је нагласио да филм, у коме играју Наташа Нинковић, Радивоје Раша Буквић, Вања Ејдус, Марина Ћосић и Клара Хрвановић, „има за циљ да уметност искористи као средство како би се подигла свест о несталој и отетој деци“.
„У ’48 сати и 1 минут’ улогу тумачи и Марко Живић (1972-2021), док легенда српске сцене Небојша Глоговац (1969-2018) нажалост није доживео да оствари своју планирану ролу у овом филму“, саопштио је дистрибутер.
Филм прати Александру која се враћа у своју отаџбину, две деценије након рата, али породична идила бива уништена отмицом њене петогодишње Лене, навео је Мегаком филм.
„Изјава дежурног полицајца да се деца обично појаве до јутра, као оправдање за непокретање истраге док не прође 48 сати нагони Алекс да се сама упути на улице Београда, у лавиринт страха и непознатог“, пише у саопштењу.
Како је најављено, филм након београдске премијере одмах иде у биоскопе у Новом Саду, Нишу, Крагујевцу и широм Србије.
Dom Mikija i Mini Maus: Ovaj grad u Srbiji 1975. postavio kamen temeljac za Dizniled, evo kako je trebalo da izgleda (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Филм 48 сати и један минут 21. марта у МТС дворани се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.