Пројекција шпанског филма „Савршен злочин“ у Културној станици Свилара

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Dec.2023, 08:28

Пројекција шпанског филма „Савршен злочин“ у Културној станици Свилара

5. децембра у Културну станицу Свилара на пројекцију шпанског филма „Савршен злочин“. Фото: Градске инфо Пројекција филма почиње у 19.00 часова, а улаз је СЛОБОДАН.
Радња филма: Рафаел је заводљив и амбициозан тип, који обожава лепе жене, елегантну гардеробу и пробрано окружење.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ради у великој робној кући, а одељење за женску гардеробу је претворио у својеврстан феуд.
Рафаел је рођен је да буде продавац, то му је у крви и тежи да постане нови шеф целог спрата.
Највећи ривал у томе му је господин Антонио, ветеран на одељењу за мушкарце. Због неизбежне судбине, господин Антонио сасвим случајно умире након жустре расправе.
Једини сведок тог злочина је Лурдес, неугледна, наивна и опсесивна продавачица, која се не устручава да уценом претвори Рафаела у свог љубавника, супруга и поданика.
Рафаел пада у очај гледајући како се његов софистицирани живот полако превара у пакао.
Заробљен у том лудилу, развија непогрешив план како би се ослободио Лурдес. Овога пута не сме да направи ни најмању грешку. Све мора да буде „шаврсено“.
Пројекцију филма Мрежа културних станица организује у сарадњи са Амбасадом Шпаније у Србији и Филозофским факултетом у Новом Саду.
Izložba „Spori tekstil“ u Ateljeu 61 u Distriktu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пројекција шпанског филма „Савршен злочин“ у Културној станици Свилара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.