Од уторка креће продаја улазница за филмски фестивал „Обнова“

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Okt.2023, 07:28

Од уторка креће продаја улазница за филмски фестивал „Обнова“

Четврти по реду новосадски филмски фестивал „Обнова“ одржаће се од 20. до 22. октобра на две локације у Новом Саду. Фото: ffobnova.rs Четврти по реду новосадски филмски фестивал „Обнова“ одржаће се од 20. до 22. октобра на две локације у Новом Саду.
Фестивал ће представити низ изванредних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << филмских остварења и угостиће талентоване филмске ствараоце.
Овогодишњи програм фестивала укључује разнолик спектар филмских жанрова у  „Areni Cineplex“ и у амфитеатру Спенса, најављују организатори, удружење „Филмиум“.
Програм фестивала обухвата: такмичарски програм, ревијални програм – који обухвата и селекцију краткометражних остварења, као и приказе филмова овогодишњег лауреата Обнове, нашег прослављеног глумца и режисера Николе Које.
Такмичарски програм чине: „Муње опет“
„Индиго кристал“
„Пригушивач“
„Овуда ће проћи пут“
„Света Петка“
„Да ли сте видели ову жену“
„Мања“
Поново на платно стижу следећи филмови: „Сумњиво лице“
„Орлови рано лете“
„Салаш у малом Риту“
Лауреат за допринос кинематографији добија Никола Којо, одлука је фестивала. Посетиоци ће моћи да погледају култни филм „Ми нисмо анђели“, популарно остварење „Стадо“, као и „Рад на одређено време“.
У оквиру ревијалног програма стиже „Најсрећнији човек на свету“ редитељке Теоне Стругар Митевске, као и неколико краткометражних филмова, које ћете открити у целокупном програму.
Жири овогодишњег издања фестивала је у изванредном саставу, укључујући Ану Лазаревић, редитељку прошлогодишњег победника фестивала „Обнова“ са филмом „Гејм“, Николу Пантелића, продуцента пројеката као што су „Комедија на три спрата“ и „Време зла“, и Синишу Цветића, редитеља филма „Усековање“.
Улазнице за филмове који се приказују у Арени Цинеплеx могу се купити на благајни биоскопа. За филмове који се приказују на Спенсу улаз је бесплатан, уз потребну резервацију путем сајта.
Фестивал подржавају Агапе вила и Фондација Фририх Еберт. Фестивал суфинансирају Удружење Филмиум, Градска управа за културу Града Новог Сада и Покрајински секретаријат за привреду и туризам. Партнери фестивала су: Хотел Президент, Ауто кућа Миком и „Areni Cineplex“.
„Филмиум се труди да донесе најбоље филмско искуство публици у Новом Саду и широм региона. Придружите нам се на овом узбудљивом путовању кроз свет филма“, поручују организатори.
Целокупан репертоар доступан је на сајту Филмског фестивала „Обнова“.
Улазнице за пројекције у „Areni Cineplex“, као и резервације за пројекције на Спенсу, могуће је набавити од уторка, 17. октобра.
Izložba Ženske umetničke veze u KCNS, u ponedeljak 16. oktobra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Од уторка креће продаја улазница за филмски фестивал „Обнова“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.